måndag, februari 13, 2006

soon out of brisbane.

tjao halla!
Japp, vi ar fortfarande kvar i brisbane. men inte lange till. max 2 veckor kvar. vantar bara pa korkortet som blev stulet i byron bay... jag och anna ska dra norrut och gora massa roliga saker som tex, aka till fraiser island (ap nice o med massa sevardigheter) :P, paddla kanot, aka forsranning, dyka,surfa och allmant leva loppan.

ska bli riktigt nice med lite semester nu. Sen finns det aven planer pa en manad i thailand innan vi drar hem.

men jao, har vall inte hant sa jatte mycket. brukar mest sitta nere vid parken och dricka vin och mata frank. Frank ar varan vann.. och han ar en possum. och ni som inte vet vad en possum ar sa har det en ap,ratt,katt liknande varelse som sover pa dagen och leker pa natten. han bor i ett hal i ett trad och han gillar kyckling,pasta jaa mest allting.

Jobbar i alla fall pa samma stalle, borjar bli lite trott pa att skruva i skruvar 8 timmar om dagen. men det e lurre.. skont nu nar man bara har ett par veckor max kvar. haha bogge.. jo de e fan som a jobba i gruva. :D

kul som fan att ni skrev kommentarer..! fortsatt med det.

Jao, i kvall vette fan vad som hander. kanadensarna har i alla fall dragit till melbourn och araberna har flyttat till en annan lagenhet for dom tyckte att vi var for livade.

Sa vi har ett helt 3 rumms hus alldelens for oss sjalva.
lite tomt. men det ar nice.

jao, men vi ar i alla fall snart "on the road again" och det ska bli JAVLIGT nice.!

hoppas allt ar bra hemma och fortsatt snubbla pa snon medans vi har 30 grader varmt och sol varenda dag.. ! mohaha...

tjobba

Inga kommentarer: